Parkhotel Wasserburg Anholt

Kamers – informatie

Het Parkhotel beschikt over 31 individueel ingerichte kamers, alle met uitzicht op het slotpark.
Met veel liefde voor details verbinden wij de flora en fauna van het park en de historie van het kasteel met een individueel thema van iedere kamer.
Bijvoorbeeld de tweepersoonskamer „Rhododendron“ met uitzicht op het rododendron-eiland in het park, of de juniorsuite „Torwächter“ (poortwachter) met uitzicht op ophaalbrug en poortboog.

De volgende inrichting staat u in de kamers ter beschikking: TV, minibar inclusief,telefoon met vastnetverbinding, mineraalwater ter begroeting, badzout op wens aan de receptie, wlan-verbinding beschikbaar, vers fruit en verse bloemen, vrije intrede slotpark.

Alle kamers zijn rookvrij. Roken is alleen toegestaan in onze bar, de burchtkelder.

 

Wasserpavillon

Het restaurant, midden in de vijver gelegen, bied een prachtige uitzicht in de 42 ha grote kasteel tuin en bevind zich in de voorburg van Wasserburg Anholt.
We serveren fijne regionale keuken met mediterrane invloed, op een klassieke basis. Een voortreffelijke wijnselectie rond de smaakbelevenissen af.
Afgeleid worden ze alleen door de eenden, die langs uw tafel zwemmen.

Het restaurant “Wasserpavillon” is dagelijks geopend. We bevelen in den zomermanden onze terass aan en vanaf oktober tot maart onze gezellige “Burgkeller”.

error: Content is protected !!