Montferland Mountainbike Marathon

Wielerfestival Montferland is terug

Na een jaar afwezigheid, wordt het Wielerfestival Montferland in 2018 opnieuw georganiseerd, op zondag 10 juni. De Montferland Mountainbike Marathon zal dan opnieuw het hoogtepunt van het Wielerfestival vormen.
Met afstanden tot ruim 90 kilometer door de heuvelachtige Montferlandse bossen is dit een van de mooiste en meest uitdagende mountainbike wedstrijden in Nederland. De afgelopen edities konden dan ook op zo’n 1500 deelnemers rekenen, die na het bedwingen van honderden hoogtemeters uitgeput maar dolenthousiast over schitterende parkoers de finish haalden.
Rondom start en finish, bij Specialized in ‘s-Heerenberg, zal een Finish Festival georganiseerd worden, met DJ, catering en expo van bijzondere Specialized fietsen.
De inschrijving van de Montferland Mountainbike Marathon gaat op 2 maart open voor bezoekers van de stand van Specialized op de Bike Motion fietsbeurs. Op 5 maart gaat de inschrijving open voor iedereen.
Ook op de weg zal een wielerevenement plaats vinden tijdens Wielerfestival Montferland. Over dit evenement met vernieuwende formule wordt later meer bekend gemaakt.
Het Wielerfestival zoekt nog bedrijven die willen deelnemen. Partners van het Wielerfestival krijgen naast de gebruikelijke afspraken over zichtbaarheid, pakketten met VIP-deelnamekaarten die zij aan fietsende relaties of werknemers kunnen geven.
Bedrijven die hun sportieve relaties een leuk geschenk willen geven, mogen graag contact opnemen met info@wielerfestivalmontferland.nl.

Wielerfestival Montferland