Hotel Ruimzicht Achterhoek Wandelarrangement

Achterhoek wandelarrangement

Hotel Ruimzicht ligt in een bosrijk gebied, het ideale startpunt voor een heerlijke wandeling in de Achterhoek. De Montferlandse bossen zijn uitgestrekt en zeker de moeite waard om wandeltochten door te maken. Met een oppervlakte van ruim 2200 hectare zijn hier voldoende mogelijkheden voor. Vanuit het hotel starten twee wandelroutes richting de Montferlandse bossen.

Montferlandse Toppen Wandelroute
Sinds juni 2013 is het Montferland een wandelroute rijker. Het bosrijke gebied waar Hotel Restaurant Ruimzicht is gevestigd kent maar liefst 18 heuvels. De toppen zijn aan elkaar verbonden door een wandelroute van 34 kilometer veelal door het bos en grensoverschrijdend zelfs 42,5 kilometer. De route is voorzien bebording met knooppunten, waardoor de route in delen is te lopen. De geoefende wandelaar komt zeker aan zijn trekken met deze route.

Mooie ligging
Als liefhebber van wandelen is Ruimzicht een aangename plek om te verblijven. Het mooie uitzicht, de ligging aan de bosrand en de comfortabele kamers zorgen ervoor dat u heerlijk tot rust komt.

Het 3-daags Wandelarrangement bestaat uit:
Ontvangst met een welkomstdrankje
Waardebon voor een portie bittergarnituur bij Tapperij 2A
2x overnachting
2x uitgebreid ontbijtbuffet
1x 3-gangen dagmenu op dag van aankomst
Wandelroutes en informatie van de omgeving

Prijs arrangement
€ 97,50 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag 1-persoonskamer €7,50 per nacht

error: Content is protected !!