Hotel Rheinpark Rees

Rheinpark Rees am Rhein

Gelegen in de Nederrijn regio, is het Hotel Rheinpark Rees vlak bij de steden Kleef, Emmerich en Wesel en biedt verschillende mogelijkheden zich thuis te voelen, een successvolle vergadering doortevoeren, een romantisch weekend te beleven of belangrijke gebeurtenissen te vieren. Geniet van een mooie tijd aan de Nederrijn, wandelingen bv. aan de Rijn direct aan het hotel, speel Golf op een van de mooie banen vlak bij, bezoek kulturele attracties of fiets langs gezellige dorpjes in de omgeving.

Het Hotel Rheinpark Rees geeft een unique zicht op de Rijn vanuit het RheinArt Restaurant, het groote terras, vanuit veel hotel kamers en zelfs vanuit twee vergaderingsruimtes. Relaxen kunt U in de spa en beauty ruimtes of geniet U van een „sun downer“ aan de hotel bar. Het Hotel Rheinpark is U perfecte locatie voor onvergeetelijke momenten aan de Nederrijn.

 

 

Restaurant

Het RheinArt Restaurant combinert creatieve, jonge, wisselnde regionaale en internationaale gerechten met een modern ambiance en hartelijke service.
Daarnaast is het RheinArt Restaurant zo ingedeelt dat de ademnemende Rijnzicht vanuit elke plek kann worden genoten.
Het groote terras rond het Restaurant af en maakt het RheinArt de perfecte locatie voor U ontbijt, lunch, koffie- of tee tijd, diner of feest.

Het Restaurant is expert voor het organiseren van U privé of professioneel feest. Neem graag contact op voor U individueel aanbod.