Hotel Rheinpark Rees

Hotel reesGelegen in de Nederrijn regio, is het Hotel Rheinpark Rees vlak bij de steden Kleef, Emmerich en Wesel en biedt verschillende mogelijkheden zich thuis te voelen, een succesvolle vergadering door te voeren, een romantisch weekend te beleven of belangrijke gebeurtenissen te vieren. Geniet van een mooie tijd aan de Nederrijn, wandelingen bv. aan de Rijn direct aan het hotel, speel Golf op een van de mooie banen vlak bij, bezoek kulturele attracties of fiets langs gezellige dorpjes in de omgeving.
Het Hotel Rheinpark Rees geeft een unique zicht op de Rijn vanuit het RheinArt Restaurant, het grote terras, vanuit veel hotel kamers en zelfs vanuit twee vergaderingsruimtes. Relaxen kunt U in de spa en beauty ruimtes of geniet U van een „sun downer“ aan de hotel bar. Het Hotel Rheinpark is U perfecte locatie voor onvergetelijke momenten aan de Nederrijn.

Restaurant

Het RheinArt Restaurant combineert creatieve, jonge, wisselende regionale en internationale gerechten met een modern ambiance en hartelijke service.
Daarnaast is het RheinArt Restaurant zo ingedeeld dat de adembenemende Rijnzicht vanuit elke plek kan worden genoten.
Het grote terras rond het Restaurant af en maakt het RheinArt de perfecte locatie voor U ontbijt, lunch, koffie- of thee tijd, diner of feest.

Het Restaurant is expert voor het organiseren van U privé of professioneel feest.
Neem graag contact op voor U individueel aanbod. Rheinpark Rees am Rhein

 

error: Content is protected !!