Familiehotel Engelbarts

Hotel Engelbarts beschikt over 29 hotelkamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Ons hotel biedt alles wat u zich bij een verblijf in een familiehotel voorstelt. Een gezellige conversatiezaal en eetzaal bieden beiden plaats aan 90 personen. Verder beschikken wij ook over een vergaderruimte voor circa 100 personen.

 

Familiehotel Engelbarts in Zeddam

Ons hotel ligt aan de rand van Zeddam vlakbij de Montferlandse bossen. Het ruim 2000 ha grote boscomplex op zeer korte afstand en biedt u de gelegenheid om prachtige wandelingen en fietstochten te maken. U kunt werkelijk urenlang in dit prachtige natuurgebied dwalen.

Wij zijn aangesloten bij Horeca/Nederland en beschikken over het predikaat ‘Bondshotel’ van de ANWB. Ook zijn wij al twee jaar op rij in het bezit van een Zoover Award.

Ook voor bruiloften of partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze accomodatie is ingericht voor het organiseren van diverse soorten feesten. Onze vakkundige medewerkers en de uitstekende keuken, zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Tevens verzorgen wij allerlei soorten groepsreizen, bustochten en diners.

 

Huisdieren

In ons hotel zijn honden toegestaan. Wij verzoeken u wel dit voortijdig aan te geven bij uw boeking. Wij vragen een extra toeslag voor meegebrachte huisdieren.

 

 

Familiehotel Engelbarts

 

‘s-Heerenbergseweg 9
 7038 CB Zeddam
 
www.hotel-engelbarts.nl
0314 – 65 13 38
error: Content is protected !!